woensdag 4 maart 2009

Terugkijken

Bekijk films eens van eind tot begin:
Jaws
Een immense haai kotst zwemmers uit tot er een strand wordt geopend.

The Shining
Jack ontdooit in een doolhof, repareert met z'n bijl een deur en maakt stapels A4'tjes blanco met een Tipp-Ex-machine. Zijn zoontje brabbelt 'murder' en als de sneeuw verdwijnt, verlaat de familie het hotel.

Alice in Wonderland
Een meisje woont in een grappige wereld, valt in slaap en heeft een saaie droom.

King Kong
Een reuzengorilla herstelt kapotte gebouwen in New York, maar wordt desondanks gevangen genomen en op een eiland vol dinosaurussen gedumpt.

Scarface
Tony Montana zegt zijn leventje van misdaad en cocaïne vaarwel en volgt zijn droom om afwasser te worden, zodat hij genoeg geld bij elkaar kan sparen om naar Cuba te gaan.

Schindler's List
De nazi's graven dode joden op, wekken ze tot leven onder een magische douche en zetten ze op de trein naar huis.

Alien
Aan boord van een ruimteschip kruipt een kwijlend monster in de borstkas van een man, wat vreemd genoeg een kalmerende werking heeft op de rest van de bemanning.

The Karate Kid
Een karate-kampioen verleert zijn kunsten, verandert in een mietje en besluit te verhuizen.

The Matrix
Neo wordt een beetje moe van het vechten met superagenten en laat alle kung-fu kennis uit zijn hoofd zuigen. Liggend op straat springt hij ineens op een flatgebouw, waarna hij een rode pil uitspuugt en verderleeft als menselijke batterij.

Zo lust ik er nog wel een paar! Blog hieronder mee over jouw klassiekers.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Op miraculeuze wijze springt er een gouden ring uit lava in de hand van een klein mannetje in een vulkaan. Die loopt met die ring en een goede vriend met gevaar voor eigen leven terug naar een saai hol in een grasbult. Tijdens deze tocht wordt een zwarte toren afgebroken en keert de rust terug in het land waar hij woont. Thuisgekomen geeft hij de ring aan een oude vriend. Deze oude tovenaar geeft de ring vervolgens aan de oom van de kleine man en die deze terug brengt naar een vies groen mannetje in een vochtige grot.

JL zei

Elke pornofilm
Een man gebruikt de slurf tussen zijn benen om het gezicht van zijn vrouw schoon te maken, trekt zijn loodgieterspakje aan en gaat naar zijn werk.